tisdag 8 december 2009

Gratis hundtidning!


Okej, några av er har hört mig prata om att jag arbetar med en gratis hundtidning. Nu är den på gång på allvar. Tidningen heter Hundens Värld och kommer med första numret precis lagom till jul. Har du hundkompisar som du tycker borde få en toppenpresent, och som dessutom inte ruinerar dig? Varför inte ge bort en hundtidningsprenumeration i present? Vi skickar ett litet julkort till den person som du önskar ge bort det till, och så har du varit generös utan att det kostat dig ett öre.

Perfekt, eller hur?

I tidningen kommer du bland annat kunna läsa om hur stamceller kan rädda hundars liv, en rasspecial om Akita och om Runar Naess Sverigebesök, och naturligtvis massor av annan läsning.

Var med och sprid informationen om denna tidning till alla dina hundvänner!

Ha kul tillsammans med din hund,
Natasja

7 kommentarer:

Kerstin sa...

Låter spännande! Men hur beställer jag en prenumeration?

Natasja Ravenklint sa...

Hej Kerstin!

Så kul att du tycker att det låter spännande. En prenumeration beställer du genom att skicka ett mejl till info@hundens.se, skriv "Prenumeration" i ämnesraden, så räcker det för att prenumerationen skall vara din, helt gratis!

Tipsa hemskt gärna era hundvänner om detta. Det går som sagt var även att ge bort den i julklapp. Skriv då "Julklappsprenumeration" i ämnesraden, i brevet skriver du ditt namn och din väns namn, samt e-post adressen tidningen skall skickas till, så skickar vi den med ett trevligt litet julkort.

Ha kul tillsammans med din hund,
Natasja

Anonym sa...

Åh vilken härlig grej..
Men jag kunde inte sända nått mail till adressen. Jag kopierade den och satte in en hel drös med personer som också vill läsa den nya tidningen.. Men den kom inte iväg.. Kan jag göra nått annat?
Mvh Madde

Natasja Ravenklint sa...

Hej!

Så konstigt att du inte fick det att fungera. Vi testar igen:

info@hundens.se

Jag vet inte om du fick med kommatecknet, men jag tror att adressen skall fungera.

mvh
Natasja

Natasja Ravenklint sa...

Hej igen!

Det går också att gå till hemsidan för Hundens Värld,

www.hundensvarld.dinstudio.se

Den är under konstruktion, så ha inte så stora förväntningar på den, men där kan man också anmäla sig för prenumeration.

mvh
Natasja

Stina P sa...

Hej Natasja,

Åh gud vad spännande det låter med en ny hundtidning! Jag skall garanterat sprida denna nyhet till alla mina vänner, även de som inte har hund :)
Du tillhör redan en bland de riktigt stora hundtränarna och som lärare kan du mäta dig med de bästa. Tidningen kan ju bara bli en succé!

Mvh,
Stina

Natasja Ravenklint sa...

Jisses vad generad jag blev!
Tack så mycket för den enorma komplimangen. Jag blir däremot verkligen tvungen att ta på mig ödmjuksmössan. Jag suger åt mig av duktig lärare, men någon duktigaste tränare är jag tyvärr långt ifrån, men jag jobbar på det. Min drivkraft ligger däremot i att föra vidare vad jag själv hela tiden lär mig.

Lära för livet hette en TV serie när jag var liten, det är ett motto. Så otroligt kul!

Sprid ordet vidare, vi strävar efter att få många prenumeranter på vår tidning, som kommer att bli klar att skickas ut före jul.

Ha kul tillsammans med din hund,
Natasja