fredag 20 februari 2009

Gästföreläsare på Hundens!

Det händer grejer på Hundens!

Emma Parsons är ju inbokad sedan en tid för att komma tillbaka till oss och hålla två seminarier, ett två dagars som är en repris på det bejublade seminarium hon höll för ett par år sedan, och ett uppföljningsseminarium för de som gick förra gången. Naturligtvis kan man gå alla fem dagarna och få en riktig dos med klickerträning och problemlösning på hög nivå. Mer om detta går att läsa på vår hemsida. Emma är en fantastisk föreläsare, mycket kunnig och engagerad.

För ca 5 minuter sedan bokades nästa riktigt roliga event in en helg med Runar Naess, vargforskare. Han kommer till oss helgen den 28-29 november (och ni som skall gå hundpsykolog, ni får detta som bonus!!!) och talar om:

Valputveckling
Jaktbeteende & Motivation
Flockdynamik
Aggressioner
Kommunikation / språk
Dominans & ledarskap
Flyktavstånd & kritisk avstånd

Runar är en fantastisk föreläsare, rolig och kunnig, och med väldigt mycket fart, så de som brukar somna under föreläsningar kommer inte att göra det den här gången. En mängd bilder (ni skall se hans fantastiska vargbilder!!!!) och filmer varvas in i föreläsningen.

Som om inte det var nog! Vi kommer också ordna en unik chans att spendera tid tillsammans med Runar i Kolmårdens varghägn! Det är något som jag har drömt om att få göra under många år, att få vara i varghägnet tillsammans med en så kunnig person. Den chansen kommer alltså komma!

Det händer på Hundens!

För mer information om dessa event, kolla hemsidan eller ta kontakt med mig på info@hundens.se eller 0703-557 111.

Ha kul tillsammans med din hund,

Natasja