måndag 3 augusti 2009

Kreativ tränare!

Jag har en kanadensisk vän som är en stor bidragsgivare till mina youtube klipp. Nu har han skickat ytterligare ett, och det är minst lika fantastiskt som de tidigare.

Jag tycker att det är för härligt med kreativa tränare. Tänk bara att hitta på allt detta!

Ha kul tillsammans med din hund,

Natasja

3 kommentarer:

LissieN sa...

Underbara hundar på filmen!!! =)
kram från oss
Elisabeth och Merlin

http://merlin.webgain.se

Camilla sa...

Ja helt otroligt!

Du behöver inte publicera denna kommentar, jag tänkte mest bara säga hej och berätta lite vad jag gjort sen utbildningen avslutades i aug 08!

Jag startade företag direkt och började hålla kurser, i början med ganska få deltagare. jag håller fortfarande kurser, och även om deltagarna håller sig kring 4 på valpkursena (förutom i våras då jag fick 7) så går det mycket bättre. "Ringar på vattnet" har börjat sprida sig eftersom alla blir nöjda (utom en, men man kan inte rädda alla). I somras ville jag ta semester men efterfrågan vann och jag startade en krus, och även höstens första som börjar 22 aug har jag fyllt utan att annonsera.

I fredags jobbade jag min sista dag på förskolan och på måndag tar jag emot mina första hundar för inskolning på hunddagis. Jag börjar smått hemma i lyan med fyra heltidshundar plus en ströhund. Jag har fler hundar intresserade så jag räknar med 6-7 totalt under hösten. Om det går bra tänkte jag hitta lokal till januari (har blivit erbjuden att hyra en stuga på 60 kvm för bara 6000 kr/mån av en gammal förskolekollega som älskar hundar).
Min gammelhund lever än, nu är hon 13½ och beter sig som hon vore unghund - spökåldern är tillbaka, blandat med nyfiken i en strut.

Jag har en kursblogg som uppskattas av mina deltagare : http://freedom-dogs.blogspot.com och hemsidan kanske du har sett: www.hundinstruktor.dinstudio.se
Självklart har dagiset en blogg: http://hemmahund.blogspot.com

Hoppas vi se snart igen, jag tänker ofta på er och tomelilla med värme i hjärta och själ!

Varma hälsningar och sommarkramar,
Camilla Stefansdotter

Natasja Ravenklint sa...

Hej Camilla!

Förlåt att jag inte kunde låta bli att publicera kommentaren, men jag tyckte att den var så himla positiv att jag bara inte kunde låta bli. Men hade den inte varit för publicering alls, så antar jag att du hade skickat ett mejl istället!

Så jättekul att det rullar på för dig och att du nu börjar göra din dröm på heltid. Jag blir verkligen jätteglad för dig! Grattis!

Håll ögonen öppna på Sirius. Vi håller på och försöker få igång detta på allvar nu och hoppas ha kommit någonstans till vintern!

Kramar
Natasja